mandag 13. august 2012

Høstprogrammet klart

To måneder før avreise har reiselederen allerede tourprogrammet på det nærmeste spikret. Ikke bare finner vi flightinfo, romnumre og teeofftider, her har man detaljspesifisert absolutt alle gyldige bevegelser gjennom hele weekendoppholdet. Reiselederen har sågar programerklært barbesøk, eksterne middager og endog nattklubbrunder - av erfaring. Dette lover faretruende bra!

TORSDAG 11. OKTOBER
Varsle arbeidsgiver om at du tar fri på fredag (helt fri, Morten) og forlat deretter kontoret for å pakke piquets, pegger og angrepiller.

FREDAG 12. OKTOBER
Hver enkelt må besørge egen transport til Gardermoen, i god tid før avreise klokken 0855. Men deretter overtar tourapparatet til Trym. Umiddelbart etter landing 1155 (lokal tid) blir man plukket opp av en Mercedes Vito, med plass til både golfere og deres bagasje. Husk at den som setter seg i førersetet på flyplassen, blir designated driver for resten av oppholdet. Sånn er det bare, eldgammel jungellov.


Ferden går hurtig fra Nice til Mandelieu i utkanten av Cannes, der lunch vil inntas i skyggen av klubbhuset på Cannes Mandelieu Old Course. Teeoff hhv klokken 1424 og 1432. Når åpningsrundens siste put er satt, vil Vito'en besørge transport ned til Croisette Beach Hotel for innsjekk og barbesøk. Husk hvem som fortsatt er sjåfør, Trond! Bespisning på dertil egnet sted i nærområdene, før rusling up and down the Croisette er obligatorisk. Cannes by night! Og Trym; ingen Long Island før i morgen! Statutter er statutter. Ikke sant, Morten?


LØRDAG 13. OKTOBER
Oppvåkning med støle lemmer og sitrende forventning i kroppen. Påføring av solkrem som du burde ha gjort i går også. Frokostbuffet på hotellet, Vito-transport til Cannes Mougins Golf & Country Club. Teeoff for den offisielle TGA H12 for historiebøkene hhv 1118 og 1127. Sen lunsj i klubbhuset, før felles avreise tilbake til Croisetten og et obligatorisk bad i Middelhavet. Bankett og premieutdeling på strandhotellet. Og ja Trym, nå kan du forhåndsbestille voksne long islands! Middag utenfor huset, heftig bytur til stripas mest eksklusive nattklubb og strippebar. Trond sjekker ut og forhåndsbestiller bord, bring med nyladet kredittkort og rent undertøy. Cannes by night!


SØNDAG 14. OKTOBER
Sen, rolig frokost på hotellet, eventuelt i nærheten etter utsjekk. Alternativt rett til lunsj i den alldeles strålende restauranten på golfklubben Saint Donat. Teeoff fra ca klokken 14 (shotgun). Dusj og skifting til respektabelt reiseantrekk etter runden. Transport og innlevering av leiebil på flyplassen i Nice, middag i internasjonal sone, siste opprop for retur klokken 2230. Gardermoen by night! Send SMS til arbeidsgiver og informer om gjemmekontor mandag.

Ingen kommentarer: