mandag 27. mai 2013

Panserweekend i Sandefjord

Morten fikk æren av å bringe trofeet til gards, men var også freidig nok til å ta det med hjem etterpå. Bortsett fra en høyst tvilsom poengseier til grøntkortspilleren fra Asker, er det ikke mulig å beskrive helgen på hyttepalasset til John Thomas som noe annet enn en panserweekend for minneboken! En stor takk til både husvert og deltakere som gjorde helgen uforglemmelig

Ti golfere fikk nyte ekstrem luksus og ektefølt oppvartning av en genuint oppofrende husvert. John Thomas inviterte hele startfeltet hjem til hytta si rett utenfor Sandefjord, og sørget for at ingen savnet absolutt noe som helst. Det var kompakte leker med åpning- og avslutningsrunde på Sandefjord golfklubb, offisiell TGA på Larvik golfklubb ved Fritzøe Gods, mens volleyballturneringen ble arrangert på stranden kun en slapp pitch fra hytteveggen. Solen var høyst tilstedeværende gjennom hele weekenden, og la en sommerlig ramme omkring golfarrangementet, både langsmed de gulbrune fairwayene på dagtid og på patioen med havutsikt om kvelden. Og med en lett bris og brisen forsamling var alle enige om at det var en uforglemmelig tur.

Lørdagens bankett var av det storslagne slaget, med både brusende bobler og St. Andrews ale til hele podiet, samt mer eller mindre relevante golfeffekter til resten av startfeltet. At John Thomas mottok den største champagneflasken for sine vertsskapelige plikter, var høyst velfortjent og åpenlyst bejublet av en unison forsamling.

Litt mer bekymringsfullt føles det dog at Morten med dobbeltrolle som både seremonimester og juryformann utropte seg selv til vårens vinner av TGA, med den lett svimlende totalscoren 44 poeng på selvutregnet scorekort. Her ville nok selv Kim Jong-Un fra den demokratiske folkerepublikken Korea blitt mektig imponert over hvordan mesteren presterer å gjenta vinneroppskriften fra H12 ved å spille på nøyaktig samme handicap, uten nedskriving, år etter år, helt siden han startet som grønn grøntkortspiller på slutten av 1900-tallet. At han i tillegg soper med seg nærmest rubb og rake av bettingen ved å gå all-in for egen innsats, vitner om et nytt kull av ugler i mosen. La gå for denne gang, men her bør det vurderes omvask før neste runde!

Nå skal det i ettertid - i rettferdighetens navn - tillegges at vårens mester for første(?) gang faktisk har spilt en golfrunde utenom det offisielle TGA tourprogrammet. Det skal ha skjedd premio juli måned (etpar måneder etter V13), der Morten høyst motvillig måtte skrive seg ned fra hcp 36 til 32. Dette lover godt for mer reell konkurranse ved neste korsvei, under høstens TGA. Vel møtt da. I mellomtiden må alle ha en feiende flott golfsommer med praktfulle slag og masse poeng!

Klikk på de etterfølgende linkene for å lese samtlige artikler fra vårens tour: åpningsrunde, fredagskveld, TGA V13, bankett og søndagsrunde

Ingen kommentarer: