søndag 7. mai 2017

Med hygge i sentrum

Helgens hyttetur til Skjeberg må vel regnes som en av tidenes hyggeligste TGA-turneringer. Ikke bare ble vi invitert inn i en outstanding hyttedrøm med en magnificent havutsikt, men hadde også et særs oppofrende og velmenende vertsskap. Inkluderer man et følge av sosialt veloppdragne golfspillere og et overrumplende sommerlig værbilde, er det vanskelig å se for seg at helgen kunne blitt mer vellykket!

TGA har blandet erfaring med gjennomføring av vårturneringer litt for tidlig i sesongen. Derfor var det spenning i forkant av årets vårtour, som gikk av stabelen første helgen i mai. Men høyere makter ønsket å vise oss tilliten verdig, og gav oss en spektakulær weekend med klart hint av sommer. Per Anders var initiativtaker og primus motor, og kunne stolt (og høyst berettiget) fremvise en praktfull funkieshytte til sine golfvenner. Dette dannet den perfekte ramme rundt en perfekt golfhelg! Ordet "koselig" er nærliggende, dersom man har lov til å si det om en barsk gjeng på guttetur.

Selv om Morten og Steinar viste muskler på hhv åpnings- og søndagsrundene, var det Trond som nok en gang viste mest stabilitet da det gjaldt som aller mest. Dette ble dermed Tronds tiende napp i trofeet på den 33. turen. Ingen over, ingen ved siden. Og knapt noen i nærheten. Dette er nesten for overlegent, noen bør nok legge seg i hardtrening for å gi ham mer kamp.

Hederstrofeet gikk til regjerende mester fra H16, Trym, som slett ikke levde opp til verken egne eller andres forventninger. Kanskje kunne det ha en viss sammenheng med hans fokus på mer hjemlige problemstillinger, og svært så sporadiske tilstedeværelse blant egne medgolfere?

Les alt om TGA V17 på følgende linker:
- Magert oppmøte på fredagsrunden, men god stemning på hytta
- Sommer på Strömstad golfklubb, og Trond var klart best
- Long island, steak og seremonimestre som tar helt av
- Fuktig avslutning på touren, men det var helt greit


Ingen kommentarer: