fredag 12. oktober 2012

Trofé på første klasse

Med noen få unntak, har TGA's gjæveste trofé trofast blitt fraktet land og strand rundt i en falleferdig pappeske. Vårens TGA-champion var imidlertidig forutseende nok til å endre på kutymen, og valgte å forlate det obschöne coveret allerede før avreise fra Nøtterøy i vår.

Før høstens tour til det store utland, hadde regjerende mester skapt et nytt, verdig og portabelt hjem for vår forgylte venn. Med stuen full av papp og andre ymse remedier fra hvitevareinstallasjon samt egeninnkjøpt hobbylim for anledningen, har Hans Jørgen (med litt assistanse fra Trond) åpenbart tilbragt store deler av den mest regntunge sommeren til velmente innesysler, og snekret sammen en flunkende ny reiseinnpakning.

Ved overlevering til middelhavsfarerne før flyavgang mot Nice, var derfor imponasjen storslagen da den gamle pappesken glimret med sitt blotte fravær. Og mens reisefølget stuet seg sammen på monkey class på vei mot skjærsilden, fikk troféet ligge løst og ledig i sitt hattehylleparadis på business class - som seg selvsagt hør og bør!

Ingen kommentarer: